24 Kasım Öğretmenler Günü Hikayesini Yazdık #BİRLİKTE

24 Kasım Öğretmenler Günü Hikayesini Yazdık #BİRLİKTE

Davetimizde belirttiğimiz gibi,#ansızın, sahneye birden çıkarak müzikle kopan #BizimKüçükÖğretmenlerimiz ile başlayan eğlence. Yine devamında #Öğretmenlerimizinheyecan, mutluluğunu paylaşmak için okunan şiirler, söylenen şarkı, LGS'ye az kala işlenen hızlandırılmış ders, şahit olunan köy öğretmeninin çocukların yarını için çabası. . . 24 Kasım Öğretmenler Günü programımızın özü, bizim fedakar öğretmenlerimizin hak ettiği güzel duyguları elimizden geldiğince onlarahissettirmeye çalıştık.

 

24 Kasım Öğretmenler Günü Programımızı hazırlayıp sunan 2. Sınıf Öğretmenimiz Şeyda BULUT'a, 4. Sınıf Öğretmenimiz Hüseyin COŞKUN'a, Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Alican BAHADIR'a, programda görev alan öğrencilerimize emekleri için teşekkür ederiz. Ayrıca programımıza destekleri için Okul Müdürümüz Ayşe ÇOBAN'a, İlkokul Müdür Yardımcımız İrfan TOPAL'a, Ortaokul Müdür Yardımcımız Hüseyin ÇAKIR'a, Müzik Öğretmenimiz Gülçe EYÜPOĞLU'na ve programımıza katılarak mutluluklarını bizimle paylaşan Kıymetli Öğretmenlerimize teşekkür ediyor, bir kez daha tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyoruz

29.11.2023 65

24 Kasım Öğretmenler Günü programımız ile ilgili fotoğraflara fotoğraf galerimizden ya da aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743308/fotograf_galerisi_3555548.html