Başar Farkıyla Karne Törenimiz

Başar Farkıyla Karne Törenimiz

Başar Ailesi değerleri olarak yıl boyunca çalıştık, çabaladık, öğrettik, öğrendik,gezdik eğlendik ve tabiki tüm bu etkinliklerin sonunda güzel bir tatili hak ettik!

15.06.2019 1119

Tören, okulumuzda gerçekleştirilen futbol turnuvasında şampiyon olan takım sporcularına madalyalarının verilmesi ile başladı. Daha sonra dönem boyunca gösterdiği Örnek davranışlardan dolayı İftihar Belgesi almaya hak kazanan öğrencilerimiz Muhammet ÇELİK, Kardelen Şiva ÇELİK, Bedirhan ERDOĞAN, Elvan ÖZCAN Nazlıcan YILDIZ ve Tamer DURMUŞ'a belgelerini verdik. Yıl boyunca derslerinde gösterdiği üstün başarı ile okul 1.si olan öğrencimiz Dilek AYDEMİR'e Trabzonspor formasını hediye ettik.  Ödül alan tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ödül töreninin ardından bu yıl mezun olacak 8. sınıf öğrencilerimiz adına 8/A sınıfı öğrencisi Saadet KUKUDAS konuşmasını yaptı ve daha sonra hep beraber kep atma mutluluğu yaşadılar. Mezuniyet töreni için özverili bir şekilde hazırlık yapan Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Ayşe ÇOBAN ve 8/A Sınıf Rehber Öğretmeni Hülya KARAKAŞ'a teşekkür ederiz.  Ayrıca zorlu LGS maratonu boyunca öğrencilerimiz için kendilerinden fedakarlık yapan Matematik Öğretmenimiz Ceren YETİM'e Türkçe Öğretmenimiz Salim ÖZTÜRK'e, Fen ve Teknoloji Öğretmenimiz Hülya KARAKAŞ'a, Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Ayşegül ALYOL'a, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Hüseyin ÇAKIR'a, İngilizce Öğretmenimiz Ecem GİRGİN'e emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. Öğrencilerimize bundan sonraki hayatında başarılar dileriz.

Ayrıca öğrencilerimizi daha iyi yarınlara taşımak için çaba harcayan Onursal Müdürümüz Şakir YILMAZ'a, Müdürümüz Mehmet Salih SEZEN'e,  Müdür Yardımcımız ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Özkan KAYA'ya, Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Alican BAHADIR'a, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz Hüseyin ÇAKIR'a,  Fen ve Teknoloji Öğretmenimiz Hülya KARAKAŞ'a, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Ayşe ÇOBAN'a, İngilizce Öğretmenimiz Ecem GİRGİN'e,Matematik Öğretmenlerimiz Ceren YETİM ve Melek KALAYCI'ya Müzik Öğretmenimiz Hasan KUKUOĞLU'na,  Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Ayşegül AKYOL'a, Teknoloji Tasarım Öğretmenimiz Sibel ÇOM'a, Türkçe Öğretmenlerimiz Esra KORAL ve Salim ÖZTÜRK'e emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Her gün sıcacık, tertemiz ve güvenli bir ortamda eğitim öğretim yapmamızı sağlayan personellerimiz  Hasan YILMAZ'a,  Hayriye OĞUZve Havva Uçar'a teşekkür ederiz

Bu dönemki karne töreninde öğrencilerimiz karnelerini almanın yanında çok bekledikleri hayallerine kavuşacak olmanın mutluluğunu da yaşadılar. İstanbul Üniversitesi Altın 61 Proje Danışmanlığı tarafından yürütülen proje kapsamında mektupla hayallerini yazan öğrencilerimizin hayalleri sonunda gerçek oldu. Hayalindeki hediyelere kavuşan öğrencilerimizi mutlu eden Altın 61 Proje Departmanlığı ekibine teşekkür ederiz.

Bir teşekkür de Melek Öğretmenimize! 2012/2013 Eğitim Öğretim yılından beri okulumuzda görev yapan Matematik Öğretmenimiz Melek KALAYCI'nın tayini çıkmıştır. Okulumuza verdiği hizmetlerden dolayı Melek Öğretmenimize teşekkür eder, yeni görev yerinde başarılar dileriz.

Değerli Başar Ailesi! 9 Eylül 2019 Pazartesi günü yine Başar Ortaokulunda buluşmak üzere. Kendinize iyi bakın, sayfamızı takipte kalın!

Hepinize İyi Tatiller . . .

DİPNOT: Karne günü fotoğraflarını Fotoğraf Galerisi/Etkinlikler bölümünden veya aşağıdaki linkten ziyaret edebilirsiniz. 

meb_iys_dosyalar/61/07/743308/fotograf_galerisi_2500163.html

 

8/A Sınıfı Mezuniyet Albümü fotoğraflarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743308/fotograf_galerisi_2500853.html