Başar varsa BAŞARı var !

Başar varsa BAŞARı var !

Bu sabah güne güzel bir haber ile başladık.

10.08.2020 488

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ,Okul idaremiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte ekip ruhuyla gösterdiğimiz özverili çalışmanın sonuçlarını bugün almış bulunmaktayız.
Daha önce Trabzon Güzel Sanatlar Lisesini kanan öğrencimiz Elif AYDEMİR'den sonra açıklanan LGS sonuçlarına göre Öğrencilerimizden Dilek AYDEMİR Yomra Fen Lisesini, Feyza Nurgül KADI Beşikdüzü Fen Lisesini, Melek AYDEMİR Trabzon Sosyal Bilimler Lisesini kazandılar.
Bir öğretmen için en güzel duygulardan biri öğrencilerinin çalışmalarının karşılığını aldığını görmektir. Merkezi yerleştirme ve LGS yerleştirmelerine göre gösterdikleri gayret sonucunda BAŞARılı bir çalışmaya imza atan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, bundan sonraki eğitim öğretim hayatlarında da başarılar diliyoruz.
LGS sürecinin en başından beri gerek okul ortamında gerek uzaktan eğitim araçları vasıtasıyla öğrencilerimizin üzerine titreyen fedakar okul idaremize, öğretmenlerimize, onları yetiştiren velilerimize ve bize bu gururu yaşatan BAŞAR öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.‍‍
Bir sonraki sene LGS'de yine BAŞARı dolu güzel haberlerde görüşmek üzere, şen kalın.