#BAŞAR Varsa Hayaller Gerçek Olur

#BAŞAR Varsa Hayaller Gerçek Olur

Kolay değil elbette hayalimizdeki dünyayı küçük bir kağıda sığdırmak. Ama çocuklarımızın ellerinde hayat bulan renkler ile bunu başarmak mümkün.
Çocukken en keyifli vakit geçirdiğiniz yerler nerelerdi diye sorsak? "Çocuk Parklarıı" dediğinizi duyar gibiyiz. O halde biz de çocuklarımızdan hayallerini çizmelerini istedik.

11.10.2020 662

Bayburt Baksı Müzesi tarafından düzenlenen "Hayalimdeki Çocuk Parkı" konulu resim yarışmasına gönderdiği eserler ile dereceye girerek öğrenci bursu almaya hak kazanan 8. Sınıf Öğrencimiz Meryem PUSTU ve 7. Sınıf öğrencimiz Azra Nur YILMAZ'ı tebrik ederiz.
Öğrencilerimizin yarışmaya katılmasını teşvik ederek onların bu başarıyı kazanmasında öncü olan, yeteneklerine inanarak öğrencilerimizi her fırsatta destekleyen ve nihayetinde bu yetenklerini ortaya çıkartan Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Sayın Ayşe ÇOBAN'a okulumuza bu gururu yaşattığı için teşekkür ederiz.
Öğrencilerimize bundan sonraki yarışmalarda da başarılar diliyor, bizlere yeni gururlar yaşatmasını bekliyoruz. .11-10-202011-10-2020