Bilim Şenliğindeyiz !

Okulumuz Fen Bilgisi Öğretmeni Hülya KARAKAŞ rehberliğinde 7/A sınıfı öğrencileri ile TUBİTAK 4007 projesi kapasmında Trabzon´da düzenlenen Bilim Şenliğietkinliklerine katıldık.

11.10.2018 760

Düzenlenen etkinlikler kapsamında öğrenciler öncelikle 3D gözlükleri takarak İskelet sistemini, beynimizin yapısını incelediler. Daha sonra fuar alanınında öğrenciler tarafından hazırlanan projeleri incelediler. Burada 3 boyutlu baskı alabilen 3D yazıcı ile tanışan öğrenciler  dah sonra robotik kodlama çalışmaları ile tasarlanan robotları inceleme imkanı buldular.

Bilim Şenliği Fuarındaki etkinliklere katılarak öğrencilerin farklı bir deneyim kazanmalarına katkı sağlayan okul idaremize ,öğrencilerimize gezi boyunca rehberlik yapan Fen Bilgisi Öğretmenimiz Hülya KARAKAŞ´a ve projelerin tasarlanıp üretilmesinde ve sergilenmesinde emeği olan tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Gezimiz ile ilgili fotoğraflara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743308/fotograf_galerisi_2179076.html