Bilim Yolunda Bir Çalışmamızı Daha Başarı İle Tamamladık

Yürütücülügünü Fen Bilimleri Öğretmenimiz Hülya KARAKAŞ'ın yaptığı TÜBİTAK Bilim Söyleşisini gerçekleştirdik. Okulumuz ev sahipliğinde gerçekleştirdiğimiz söyleşide Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi  Merdin DANIŞMAZ ilçemiz Halil İbrahim Atmaca Kültür Merkezinde misafirimiz oldu.

Çocuklarımız ile Enerji, Isı Yalıtımı ve Maliyet konusunda söyleşi ile verimli bir etkinliği geridebıraktık. O halde bu verimli söyleşi için şehrimize gelen Merdin (DANIŞMAZ) Hocamıza ve kendisinin bizimle buluşmasına öncülük eden Hülya (KARAKAŞ) Hocamıza teşekkür ederiz. Söyleşimize katılarak bizleri yalnız bırakmayan başta Maçka Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar ADIGÜZEL'e ve okul müdürlerimize, öğretmenlerimize ve tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz. Organizasyona katkı ve desteklerinden dolayı Okul Müdürümüz Ayşe ÇOBAN'a ve Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

09.12.2023 89

Bilim Söyleşimiz ile ilgili etkinlik fotoğraflarına fotoğraf galerimizden ya da aşağıdaki linkten ulaşabilirisniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743308/fotograf_galerisi_3565090.html