Bilim Yolunda Bir Günümüz Daha

ÖZDEMİR BAYRAKTAR BİLİM MERKEZİ kapılarını, bu kez ortaokul öğrencilerimiz için bizlere açtı. Atölye çalışmalarına katılıp heyecan dolu uzay yolculuğuna çıkan çocuklarımız, mutlu bir Trabzon gününün ardından okulumuza tekrar geldiler. Birkez daha çocuklarımızı ağırlayarak onları bilgilendiren, kaliteli vakit geçirmelerini sağlayan Özdemir BAYRAKTAR Bilim Merkezi ekibine, çocuklarımızın ulaşımda desteğini esirgemeyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Murat ZORLUOĞLU'na ve Trabzon Büyükşehir Belediyesine Trabzon Ulaşım A.Ş'ye, çocuklarımıza eşlik ederek onların güzel gününü paylaşan Ortaokul Müdür Yardımcımız Hüseyin ÇAKIR'a, Fen Bilimleri Öğretmenimiz Hülya KARAKAŞ'a, Matematik Öğretmenimiz Aslıhan TURGUT YILDIRIM'a ve Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Özkan KAYA'ya teşekkür ederiz.

13.11.2023 43