Bir Işık ve aydınlattığı yerde sanat eserlerini ortaya çıkaran öğrencileri! İşte o, Sibel (ÇOM) Öğretmenimiz ve bugün için, Öğrencimiz Semanur ALAN. .

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferimizin 107. yılı münasebetiyle düzenlenen resim yarışmasında 7/A sınıfı öğrencimiz Semanur ALAN 3. olmuştur.
Okul içi ve okul dışı etkinliklere gönüllü katılım göstererek kazandığı başarılar ile bizleri gururlandıran Sevgili Öğrencimiz Semanur ALAN'ı, görsel sanatlar alanında gerek il gerek ilçe geneli yarışmalara öğrencilerine ekstra vaktini ayırarak onları hazırlayan Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Sayın Sibel ÇOM 'a fedakarlığı için teşekkür ederken, bundan sonraki nice yarışmalarda da başarılar dileriz.

14.03.2022 1436

14-03-2022