"Biz Anadoluyuz" Trabzon-Bitlis Ele Ele

Yine güzel bir etkinlik ile sizlerle beraberiz. Bu seferki etkinliğimizde hem gezi var, hem de bambaşka bir kültür ile tanışmanın merak, heyecan ve mutluluğu . . . ---->

 

22.11.2019 432

Gençlik ve Spor Bakanlığının Milli Eğitim Bakanlığı ile eşgüdümlü olarak gerçekleştirdiği Biz Anadoluyuz projesi kapsamında okulumuz ve Maçka ilçemizdeki diğer ortaokullarımızla birlikte Bitlis iline kültür, tanıtım ve kaynaşmasına davet edildi. Etkinlik kapsamında öğrencilerimiz şehit ailesi ve dezavantajlı aile ziyaretleri gerçekleştirdi. Akabinde emniyet ve savcılık ziyaretleri yapıldı. Bir çok etkinlikte bir araya gelen öğrencilerimiz hem kaynaştı, hem de eğlenceli vakitler geçirdi.

Etkinlik süresince onlara eşlik edip, rehberlik yaparak yanlarında bulunan Öğretmenlerimiz Sayın Hülya KARAKAŞ ve Sayın Sibel ÇOM'a teşekkür ederiz.

Öğrencilerimizi en güzel duygularla karşılayan Gürüoymak İlçe Emniyet Müdürlüğüne, Güroymak Savcılığına, Bitlis İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Bitlis Gençlik Merkezie teşekkürlerimizi bir borç biliriz.

"Biz Anadoluyuz" etkinliğimiz ile ilgili fotoğraf albümümüze aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743308/fotograf_galerisi_2638439.html