Biz Uzaktan Da Eğleniyoruz !

Öğrencilerimizle okulda vakit geçirmeye hasret kaldığımız bu günlerde aslında hep onların yanında olduğumuzu hissettirebilmek için zaman zaman farklı etkinlikler yapmaktayız.

29.05.2020 560

Bu etkinliğimizde LGS sınavına girecek olan 8. Sınıf öğrencilerimizle birlikte bilgilendirme amaçlı toplantı düzenleyerek kendilerine rehberlik çalışması düzenledik.

Sonucu merakla beklenen ve büyük bir heyecana tanıklık eden etkinliğimizin 2. Kısmında Ayşe Öğretmenizin yönelttiği eğlenceli sorulara en hızlı şekilde cevap vermeye çalıştık. Melek ve Kübra arkadaşımızın en fazla doğru cevap verdiği yarışmada meyve sepetini ise tüm öğrencilerimiz kazanmıştır.

Etkinliği düzenleyen ve öğrencilerimizi bilgilendiren Ayşe (ÇOBAN) ve Hüseyin (ÇAKIR) Öğretmenlerimize, etkinliğe katılan ve öğrencilerimiz kadar eğlenen Alican (BAHADIR) Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Toplantıya katılan  ve yarışmalarda verdikleri cevaplarla katılımcıların eğlenceli vakit geçirmesini sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Seneye gönlünüze göre bir okulda eğitim öğretime devam etmeniz dileğiyle, hoşçakalın, şen kalın !!