#BizBuİşeKararVerdikEmekVerdikGönülVerdik

#BizBuİşeKararVerdikEmekVerdikGönülVerdik

 

01.08.2020 Pazartesi. . . 2020-2021 Eğitim öğretim yılına başladık. Bu yıl öncekilerden faklı açtık ama okulumuzu.  Madem okulda bir araya gelemiyoruz hep birlikte evlerimizi okula çevirdik sizin için. Ama eksik giden bir şeyler vardı. . .

 

 

18.01.2021 285

 

Kimi zaman oldu boş sınıfta 2 saat boyunca gelmenizi bekledik bir umut. 2-3 kişi ile ders yaptığımız da oldu, 10 kişiye şükrettiğimiz de(!) Ama bu işe gönlünü adayanlar için 10'da yetmezdi.

 

Biz bu işe karar verdik emek verdik, gönül verdik. Her birinize ulaşarak birbirimizi özlediğimizi, okulun hep birlikte güzel olduğunu belirttik. Evlerimizdeki okulu sesinizle şenlendirmek için hep birlikte üzerimize düşeni yapmak için sözleştik.

 

 01.08.2020 Pazartesi günü tek başına açtığımız okulda bugün bir sınıfın tamamını aynı anda derste görebilmenin haklı gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu yolda gönlünü ortaya koyarak emek veren herkese teşekkür ederiz.

 

Bütün öğrencilerimizi aramızda görmenin kararlılığıyla çıktığımız bu yolda son öğrencimiz de derslere katılana kadar biz mücadele etmeye devam edeceğiz.