Bu Güzel Gün Misafirlerimiz İçin

Evet misafirlerimiz, yakında okulumuzdan ayrılacak, yarınlarda yeni okullarına konuk olacaklar. Bu akşam iftar yemeğinde orucumuzu birlikte açtık. Onlarla güzel hatıralarımıza bir yenisini daha ekledik. Güzel günümüzde aramızda olan Maçka Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Ali ALÇİÇEK ve Okan CALAP'a, misafirlerimiz için iftar yemeğini organize eden Okul Müdürümüz Ayşe ÇOBAN'a ve Hüseyin ÇAKIR'a, onları yalnız bırakmayan MatematikÖğretmenimiz Aslıhan TURGUT YILDIRIM'a, Fen Bilimleri Öğretmenimiz Hülya KARAKAŞ'a, 4. Sınıf Öğretmenimiz Samet TURAN'a, Hasan (YILMAZ) Abimize ve Seda (ÖZMEN KAYA) Hanım'a teşekkür ederiz.  Ve son teşekkürümüz de okulumuza misafir olan, bugünümüze katılan 8. sınıflarımıza  Yolunuz açık olsun, şen kalın, BAŞARı ile kalın. . .

02.05.2023 53

8. Sınıflarımız ile iftar yemeği programının fotoğraflarına fotoğraf galerimizden ya da aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743308/fotograf_galerisi_3458184.html