Emekli Okul Müdürümüzü Ziyaret

8/B Sınıf Rehber Öğretmenimiz Sayın Hüseyin ÇAKIR ve öğrencileri ile geçtiğimiz yıl okulumuzdan emekli olarak ayrılan Müdürümüz Sayın Şakir YILMAZ'ı ziyaret ettik.

25.11.2019 397

24 kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle gerçekleştirdiğimiz ziyarette öğrencilerimiz Şakir Hocamızın öğretmenler gününü kutladı, kendilerine olan sevgi, saygı ve özlemlerini dile getirdiler.

Organizasyonu gerçekleştirerek öğrencilerdeki vefa duygusunun gelişmesine olanak veren Okul Müdüremiz Sayın Ayşe ÇOBAN'a ve 8/B Sınıf Rehber Öğretmenimiz Hüseyin ÇAKIR'a teşekkür ederiz.

Bizlere olan yakın ilgisi, hoş sohbeti ve misafirperverliği için de Şakir Hocamıza teşekkür ederiz

Ziyaret kapsamındaki fotoğraflar için fotoğraf galerimizi ziyaret edebilir ya da aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743308/fotograf_galerisi_2642494.html