️Fatih Sultan Mehmet, Yavuz Sultan Selim, Kanuni Sultan Süleyman'ın Havasını Soluduğu Kadim Şehir; TRABZON.

Osmanlı Devleti Padişahlarından Kanuni Sultan Süleyman'ın doğup büyüdüğü Ortahisar evlerinden birini, Kanuni Evini, çocuklarımız ile ziyaret ettik. Trabzon gezimizi organize eden Okul Müdürümüz Ayşe ÇOBAN'a, Trabzon günlerinde çocuklarımızın yanında olarak güzel bir vakit geçirmelerini sağlayan Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Aleyna TERZİ PUSTU'ya, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Nurdan UZUNER'e, öğrencilerimizi bilgilendiren görevli öğretmenimize teşekkür ederiz.

02.04.2024 11

Kanuni Evi gezimiz ile ilgili fotoğraflara fotoğraf galerimizden ya da aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743308/fotograf_galerisi_3658989.html