Hafta Sonu Kurslarımızdan

Hafta Sonu Kurslarımızdan

Öğrencilerimizin hafta içi gördüğü konularla ilgili eksikliklerini tamamlayarak onları daha iyi bir eğitim öğretim almaları için açılan hafta sonu yetiştirme kurslarımız tüm hızıyla devam ediyor.

21.12.2019 516

Bugünkü kurs aramızda 8. sınıf öğrencilerimizin moral ve motivasyonunu arttırmak amacıyla birlikte kahvaltı etkinliği düzenledik. Her işimizde olduğu gibi yine birlikten kuvvet doğar prensibimizle kahvaltımızı beraber hazırladık, bulaşığımızı da beraber yıkadık. Bu kahvaltı organizasyonuna katılan tüm öğrencilerimize ve ayrıca bizlere mükemmel bir kuymak lezzeti yaşatan  öğrencimizin annesi Şöhret TURKAN'a teşekkür ederiz.

Öğrencilerimizi daha iyi yarınlara hazırlamak için fedakarlık yaparak kursa gelen Okul Müdüremiz Sayın Ayşe ÇOBAN'a, Fen Bilgisi Öğretmenimiz Sayın Hülya KARAKAŞ'a, İngilizce Öğretmenimiz Sayın Hüsniye ŞİŞMAN'a, Matematik Öğretmenimiz Sayın Ceren YETİM'e ve Türkçe Öğretmenimiz Sayın Esra KORAL'a teşekkür ederiz. Bugünkü kursumuza bir davetle çıkıp gelerek bizleri yalnız bırakmayan Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sayın Alican BAHADIR'a da teşekkür ederiz. Kursumuzun neşesi, Küçük Müdüremiz ( Hülya Öğretmenimizin Kızı) Beyza'ya da teşekkür ederiz :)

Kurs fotoğraflarımıza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743308/fotograf_galerisi_2696121.html