Hayalimizdeki Parkı Çizdik, Ödüllerimizi Kazandık.

Bayburt Baksı Müzesi tarafından düzenlenen hayalindeki çocuk parkı konulu resim yarışmasına Ayşe Öğretmenleri öncülüğünde hazırlanan öğrencilerimiz yaptıkları resimleri yarışmaya gönderdiler.

08.11.2020 397

Yarışmaya gönderilen eserler arasından seçilerek eserleri dereceye giren öğrencilerimizden 7/A sınıfından Azra Nur YILMAZ ve 8/A sınıfından Meryem PUSTU burs ödülü almaya hak kazanmıştır.

4 Kasım Çarşamba günü Bayburt Baksı Müzesinde  düzenlenen ödül törenine okulumuzdan öğretmenlerimiz ve ödül alan öğrencilerimizle birlikte katıldık.

Okulumuza ve kıymetli ailelerine bu gururu yaşatan sevgili öğrencilerimizi başarılarından ötürü tebrik ediyoruz. Öğrencilerimize görsel sanatlar alanında öncülük ederek ödüle giden yollarını açan Görsel Sanatlar Öğretmenimiz ve Müdür Yardımcımız Sayın Ayşe ÇOBAN'a teşekkür ederiz.

Ödül töreni ile ilgili ayrıntılı fotooğraflara fotoğraf galerimizi ziyaret ederek ya da aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743308/fotograf_galerisi_2906344.html