Hayata Değer Katıyoruz

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile TÜMKİAD arasında ortaklaşa yürütülen "Hayata Değer Kat Projesi" kapsamında Çatak Ortaokulu öğrencilerimiz ile Müdür Yardımcısı ve proje danışman öğretmeni, okulumuz proje öğrencilerine bir ziyaret gerçekleştirdiler. Çatak Ortaokulu Müdür Yardımcısı Sayın Yasin BEKAR'a Danışman Öğretmenimiz Sayın Nurgül OĞUZ ve öğrencilerimize bu güzel ziyaretleri için, Hayata Değer Kat projesinin bir ayağını okulumuzda organize edip yürüten Müdür Yardımcımız Sayın Hüseyin ÇAKIR'a, Matematik Öğretmenimiz Sayın Aslıhan TURGUT'a ve arkadaşlarını okulumuzda ağırlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

28.07.2022 132

Hayata Değer Kat etkinliğimiz ile ilgili fotoğrafları fotoğraf galerimizden ya da aşağıdaki linkten ziyaret edebilirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743308/fotograf_galerisi_3278043.html