HAYATA DEĞER KATTIN BAŞAR

İyi akşamlar Değerli Başar Ailesi . . . İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün yıl boyunca düzenlemiş olduğu proje kapsamında 9 öğrencimiz ile Hayata Değer Katmak için çeşitli etkinlikler düzenledik. İlçemizi tanıttık, doğaya fidan diktik, karda sokakta kalan hayvanlarımızı besledik, çocukları mutlu ettik, yaşlılarımızı ziyaret ettik, geçmişten gelen geleneklerimizi yaşattık, oyunlar oynadık, ve daha nice güzelliklere imza katarak elimizden geldiğince #HayataDeğerKattık. Aslında bir insanın, bir canlının yanında olarak onun bizim için değerli olduğunu birlikte keşfettik. Tüm bu süreç içerisinde Hayata Değer Katan sevgili öğrencilerimize, var olan değerlerimizi öğrencilerimizle birlikte hayata geçirmemize öncü olan Koordinatörümüz - Müdür Yardımcımız Sayın Hüseyin ÇAKIR'a, Öğrencilerimizi organize ederek Öğretmenimiz ve öğrencilerimizle etkinlikleri gerçekleştiren Aslıhan TURGUT'a , içeriklerimizi düzenleyen Alican BAHADIR'a teşekkür ederiz. Ayrıca bu süreçte bize destek olan Okul Müdürümüz Sayın Zafer TURAN'a , İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar ADIGÜZEL ve Şube Müdürümüz Sayın Coşkun ÇOLAK'a teşekkür ederiz.

29.07.2022 147

Hayata Değer Kat ekibimizin fotoğraflarına sitemizdeki fotoğraf galerisinden ya da  aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743308/fotograf_galerisi_3278425.html