O Bizim Emektarımız #MehmetSELVİ

Okulumuzda uzun yıllar sınıf öğretmeni ve müdür yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra yaş haddinden emekliye ayrılan Sayın Mehmet SELVİ Öğretmenimize Trabzon Valimiz Sayın İsmail USTA tarafından düzenlenen Hizmet Şeref Belgesi Okul Müdürümüz Sayın Zafer TURAN tarafından takdim edildi. Ayrıca hizmet süresi boyunca ve halen daha okulumuzda büyük emekleri olan kıymetli öğretmenimizin adı okulumuz çok amaçlı salonuna verildi. Biz de Başar Ailesi olarak emektarımız, kıymetlimiz Mehmet SELVİ Öğretmenimize okulumuza verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında da sağlık, başarı ve mutluluk diliyoruz.

12.01.2022 319

Açılııış törenimize ait fotoğraflara ulaşmak için aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743308/fotograf_galerisi_3145522.html