Okul Sergimizi Gerçekleştirdik

Okul Sergimizi Gerçekleştirdik

Görsel Sanatlar ve Teknolji Tasarım derslerinde yapılan çalışmalar ile sergimiz okul bahçemizde açıldı

11.06.2019 416

2018-2019 Eğitim Öğretim yılının başından beri öğrencilerimiz Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım derslerinde öğrencilerimiz öğretmenlerinden öğrendikleri bilgiler ışığında ürünlerini ortaya koymaya başladılar. Çalışmalarını özenle boyadılar, ölçtüler, kestiler, yapıştırdılar. 

Ve nihayet hummalı çalışmaları sonucu ortaya çıkan ürünlerini sergileme zamanı geldi!

Sabahın ilk saatlerinde Başar Ailesi olarak sergi hazırlıklarına başladık. Eğlenceli bir hazırlık aşamasının ardından misafirlerimiz sergi alanına gelerek yapılan çalışmaları inceledi.

Sergimizi ziyarete gelen misafirlerimizden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Orhan TOPAL, kısa bir süre önce emekliliğe ayrılan Onursal Müdürümüz Sayın Şakir YILMAZ'a  okulumuzda yaptığı çalışmalardan ötürü teşekkür plaketi sundu.

 Sergi çalışmalarına en başından beri desteğini esirgemeyen Okul Müdürümüz Sayın Şakir YILMAZ ve Müdür Yardımcımız Mehmet Salih SEZEN'e ,sergimizde öğrencilerimizdeki ışığı ortaya çıkararak bu güzel ürünlerin ortaya çıkmasına katkı sağlayan Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Ayşe ÇOBAN'a ve Teknoloji Tasarım Öğretmenimiz Sibel ÇOM'a, serginin hazırlanmasında özveride bulunan Başar Ailesine, sergimizi ziyaret eden misafirlerimize ve sergide ürünlerini sergileyen öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

 

Bilgilendirme: Sergi etkinliğindeki fotoğrafları ve Teknoloji Tasarım, Görsel Sanatlar derslerinde yapılan diğer çalışmaları da okul sayfamızdaki "Etkinlik Köşesi" Alanınına tıklayarak ziyaret edebilirsiniz.