Sanal Müze Gezimizle Geleceğin Hayalini Kuruyoruz

Bugün öğrencilerimizle Pera Müzesi tarafından düzenlenen online müze gezisine katıldık. Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Sayın Ayşe ÇOBAN'ın danışmanlığında Pera sanal gezimiz başladı. Müze turumuz sanal gezimizin ardından öğrencilerimizin gerçekleştirdiği etkinlik ile son buldu. Öğrencilerimizin hem yorumları hem de etkinlikte ki çalışmaları gösteriyor ki sanat dersleri onları hem kültürel hem de kişisel olarak geliştiriyor.

04.12.2020 650

Sanal Müze turunu organize eden Pera Müzesine, öğrencilerimizin hayallerini gerçekleştirmesine öncülük eden Ayşe Öğretmenimize ve etkinliğe katılarak heyecanla hayallerinin peşinden giden öğrencilerimize teşekkür ederiz. Sanal Müze turumuz ve ve sonrasında öğrencilerimizin yaptığı etkinlikler ile ilgili fotoğrafları sayfamızdan ziyaret edebilirsiniz.

Sanal Müze etkinliğimizle ilgili fotoğraflara fotoğraf galerimizi ziyaret ederek ya da aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz :

meb_iys_dosyalar/61/07/743308/fotograf_galerisi_2930143.html