‍ Sanatı ve Aydınlattığı Noktada Eserleri ile Sergimiz Sizlerle ‍

Bu yıl Sibel (ÇOM) Öğretmenimiz öncülüğünde öğrencilerimizle Görsel Sanatlar alanında sayısız eserler ortaya çıkardık, yeri geldi güzel dereceler alarak mutluluğumuzu sizlerle paylaşmıştık. Eğitim öğretim yılı sonuna yaklaştığımız bu günlerde okulumuzda açtığımız resim sergisinde misafirlerimizle buluşturduk. Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz sergide bu güzel eserlerin ortaya çıkartarak serginin düzenlenmesinde öncü olan Görsel Sanatlar Öğretmenimiz, Sanat Işığımız Sayın Sibel ÇOM'a ve eserleri ortaya çıkartan sanat ruhlu çocuklarımıza teşekkür ederiz. Serginin hazırlanmasında ve organize edilmesinde destek olan Okul Müdürümüz Sayın Zafer TURAN'a ve öğretmenlerimize yardımlarında, misafirlerimize ziyaretlerimize yardımlarından dolayı teşekkür ederiz.

29.07.2022 111

Resim ve Teknoloji Tasarım sergi açılışımızın fotoğraflarına sitemizin fotoğraf galerisinden ya da aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743308/fotograf_galerisi_3278430.html