Siz yeter ki isteyin sevgili öğrencilerimiz, biz haftasonları da okulu açarız.

Bu yıl sadece 8. sınıflarımız için düzenlenecek olan DYK kurslarımıza bugün başladık. Gerekli hijyen kuralları ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirilen kursumuza katılan öğrencilerimize teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

19.09.2020 530

Öğrencilerimiz için hafta sonu okula gelen Müdür Yardımcımız Sayın Ayşe ÇOBAN'a, Fen Bilimleri Öğretmenimiz Sayın Hülya KARAKAŞ'a, Matematik Öğretmenimiz Sayın Aslıhan TURGUT'a, Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Sayın Ayşegül AKYOL'a, Türkçe Öğretmenimiz Sayın Esra KORAL'a fedakarlıkları için teşekkür ederiz. Dönem boyunca yapılacak kurs etkinlikleri ile ilgili fotoğrafları fotoğraf galerisi-etkinlikler-2020-2021 eğitim öğretin yılı- destekleme yetiştirme kursu" albümünden veya aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

meb_iys_dosyalar/61/07/743308/fotograf_galerisi_2867607.html