Tebrikler Dart Takımımız

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Sayın Özkan KAYA öncülüğünde kurulan ve kızlarda Hazal YILMAZ, Şule ASLAN , Bahar YILMAZ, Aleyna KAYA; erkeklerde Abdullah BAL, Hasan CABRİ, Berat ÖZTÜRK ve Enes KARA'dan oluşan dart takımlarımız katıldığı turnuvadan bir kez daha alnının akıyla bir dönmeyi başardı. Çekişmeli ve heyecanlı müsabalara tanıklık eden turnuva sonunda kız takımızdan Hazal YILMAZ 1. ve Bahar YILMAZ 2.olurken erkeklerde Berat ÖZTÜRK 3., Enes KARA 4. olma başarısı göstermişlerdir.

02.11.2021 155

Takım arkadaşları ve ve öğretmenlerinin desteğiyle nihayetinde kazanan okulumuz olmuştur. Öğrencilerimizi okulda turnuvaya hazırlayan, okul dışına açılarak kendilerinin yeni bir deneyim kazanmasına olanak sağlayan Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenimiz Sayın Özkan KAYA'ya teşekkür ediyor, "Hedefi Vuran Başar Dart" Takımımızı okulumuza yaşattığı gurur için teşekkür ediyoruz. Bundaki sonraki turnuvalarda şanşı da yanımıza alarak başarılar dileriz. #HedefVuranBaşarDart