Temiz Sınıflar - Beyaz Bayraklar

2019 - 2020 Eğtim Öğretim yılı başında uygulamaya koyduğumuz Temiz Sınıflar - Beyaz Bayraklar projesi kapsamında Okul Müdüremiz Sayın Ayşe ÇOBAN'ın her sınıf düzeyinden seçtiği  görevli öğrenciler ile haftalık olarak sınıf kontolleri yapılmaktadır. Günlük olarak yapılan sınıf denetimlerinde her hafta sonunda sınıf temizliği, düzeni ve öğrenci davranışları dilkkate alınarak yapılan değerlendirme sonucu 1. gelen sınıf Beyaz Bayrak almaya hak kazanıyor.

30.11.2019 285

Bu zamana kadar okul idaremiz , öğretmenlerimiz ve görevli olan öğrencilerimizin yaptığı denetimler sonucunda Beyaz bayrak almaya hak kazanan 7/A, 8/A ve 8/B sınıflarımızı tebrik ederiz.

Beyaz bayrak almaya hak kazanan sınıflarımızın fotoğraf galerisine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743308/fotograf_galerisi_2656156.html