Var 3 İyi Örnek Çalışmamız Eğitim Adına

Eğitimde İyi Örnekler Projesine 3 çalışmamız ile secildiğimizin haberini sizlerle paylaşmıştık. Söz konusu güzel çalışmalar üretmek olunca Öğretmenlerimiz ve Öğrencilerimiz ile #HepBirlikte taşın altına elini koyarak eğitim adına güzel örnekler ortaya koyan okul kültüründen bir kesit aslında bizimkisi. . .

Bugün, Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlemiş olduğu ödül törenine katılarak ödüllerimizi aldık. Birlik beraberlik kültürümüze eserleri ile imza atarak Eğitimde İyi Örnekler'e layık görülen çalışmalarından dolayı Okul Müdürümüz Ayşe ÇOBAN'a, Müdür Yardımcımız Hüseyin ÇAKIR'a, Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Alican BAHADIR'a teşekkür ederiz. Ve tabii ki 3 çalışmamızı da katkılarıyla yaşanır kılan okulumuz tüm öğretmen ve öğrencilerimize destekleri için teşekkür ederiz. Önceki yıllardan gelen kültürümüzle, dün ve bugün olduğu gibi yarınlar için de eğitim adına iyi örnekler vereceğimize inanıyoruz.

29.11.2023 31

29-11-2023