VEFA

Vefa, İnsanı insan kılan, insanı özel hissettiren, kötü duygu ve düşüncelerden alıkoyan bir erdemdir. Vefânın zirvesini gösteren "en güzel örnek"leri, Peygamberimiz'in hayâtında görmekteyiz... Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Maçka Müftülüğü Şube Müdürü Sayın Bünyamin KAYA ve Din Hizmetleri Uzmanı Sayın Muhammet KAYAOĞLU okulumuzda "Hz. Peygamber ve Vefa Toplumu" konulu konferans verdiler.

02.11.2021 198

Dini değerlerimizden biri olan vefa duygusuyla ilgili öğrencilerimizde farkındalık oluşmasına katkıda bulunan değerli misafirlerlerimize, can kuşağıyla konferansı dinleyen sayın müdürümüze ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz. #esteuzübillah "And olsun ki, içinizden size, sıkıntıya uğramanız kendisine ağır gelen, size düşkün, inananlara şefkatli ve merhametli bir Peygamber gelmiştir"