Yaraları Sarmak İçin

Yaraları Sarmak İçin "BİRRLİKTE TÜRKİYE"

11 ilimizi etkileyen depremde ülkece birlikte üzüldük, depremzedelerimizin yaralarını sarmak için birlikte destek olduk. Ve şimdi bir destek de #BizimÇocuklardan birlik beraberlik ruhuna. Gerçekleştirecekleri proje ile Maçka İlçe Merkezi ,öğrencilerimizin ikamet ettiği 10 mahalle ve okulumuzda kurulacak bağış köşelerinde hayırsever vatandaşlarımızın bağışları ile topladığımız paraları depremdelerimize ulaştıracağız. Vatanseverlik ve yardımseverlik ruhuyla yola çıktıkları proleri için 8. sınıf öğrencilerimiz Abdullah BAL, Eymen KADI, Mustafa KAYIKÇI, Umut YILMAZ'a, proje koordinatörümüz Sayın Müdürümüz Ayşe ÇOBAN'a başarılar dileriz. Ayrıca projemizi sahiplenen okul idaremiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimize teşekkür ederiz. Resmin sol üstündeki Karekod'a telefon kameranızı odaklayarak proje detaylarına ulaşabilirsiniz.

12.03.2023 71

12-03-2023