Ahşaba Renk Katan Bizimkiler

Doğanın içinde, adı gibi ahşaptan tasarlanmış Trabzon Dolaylı İlkokulu Ahşap Atölyesi. . . Bugün bizimkiler ile renklendi, şekil buldu. Çocuklarımız öğretmenleri ile birlikte ahşap malzemeleri boyadılar, birleştirdiler. Tasarladıkları ahşap el sanatlarını bugünlerinden hatıra olarak yanlarına alıp mutlu bir şekilde okulumuza geldiler. Düzenlediği gezi ile mutluluklarının mimarı olan Fen Bilimleri Öğretmenimiz Hülya KARAKAŞ'a, gezi koordinasyonunu sağlayan Okul İdaremize, katılımından dolayı 4/A Sınıfı Öğretmenimiz Hüseyin COŞKUN'a teşekkür ederiz. Ahşap Atölyelerinde bizi ağırlayan Dolaylı Ahşap Sanatlar Atölyesi Görsel Sanatlar Öğretmenimize de teşekkür ederiz.

24.04.2024 14

Ahlşap Atölyesi etkinliğimiz ile ilgili fotoğraflara fotoğraf galerimizden ya da aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743308/fotograf_galerisi_3665935.html