Eğitimde İyi Örnekler'e 3 Katkı Da BİZ'den!

Trabzon Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen, öğretmen ve öğrencilerin eğitim öğretimde gerçekleştirdiği farklı çalışmalar arasından derlenerek oluşturulan "Eğitimde İyi Örnekler" projesine biz de üç örnek etkinlik ile dahil olmanın gururunu sizlerle paylaşıyoruz. 1)Okulumuzda artık geleneksel hale gelen ve şölen havasında geçen, Okul Müdürümüz Ayşe ÇOBAN'ın öncülüğünde organize ettiği Başar Farkıyla Tutum, Yatırım ve TürkMalları haftası kapsamında Yerli Malı Günü etkinliğimiz; 2) 6 Şubat 2023 tarihinde ülkece yaşamış olduğumuz Deprem felaketi sonrasında yaraları birlikte sarmak için BİRRLİKTE TÜRKİYE sloganıyla Müdür Yardımcımız Hüseyin ÇAKIR öncülüğünde yürüttüğümüz yardım seferberliği projemiz; 3) 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Ruhunu canlı tutmak için Okul Müdürümüz Ayşe ÇOBAN, Türkçe Öğretmenimiz Esra KORAL ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Alican BAHADIR öncülüğünde oluşturulan 15 Temmuz Destanı Okul Dergimiz; işte bizim Başar Ailesi olarak Eğitimde İyi Örnekler'e 3 katkımız. Evet Başar Ailesi olarak, yanlış değil. Çünkü biz bu 3 eseri de öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin katkıları ile ortaya çıkardık. Katkıları ile eğitime örnek olan başta Okul Müdürümüz Ayşe ÇOBAN'a, Müdür Yardımcımız Hüseyin ÇAKIR'a, Türkçe Öğretmenimiz Esra KORAL'a, Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmenimiz Alican BAHADIR'a, ve iyi örneklerin ortaya çıkmasında destek olan bizi BİZ yapan kıymetli ögretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

18.09.2023 56

Eğitimde iyi örneklere seçilen çalışmalarımızı fotoğraf galerimizden ya da aşağıdaki linkten ziyaret ederek inceleyebilirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743308/fotograf_galerisi_3500269.html