Gitmeyince Özler Bizi Trabzon

Gitmeyince Özler Bizi Trabzon

 

Her ne kadar şehir merkezine uzak mesafedeki bir köy okulu olsak da fırsat buldukça öğrencilerimizi Trabzon ile buluşturmayı alışkanlık haline getirdik. Bu seferki gezilerimizde okul gezileri ve sinema etkinliği vardı.

16.01.2020 477

 

Sinema etkinliğimiz kütüphane görevlisi olan 10 öğrencimiz içindi. Sınıf arkadaşları tenefüslerde dinlenirken kendileri gönüllü olarak kütüphane görevlisi olmayı tercih eden öğrencilerimiz dönem boyunca gösterdiği özverili  çalışma neticesinde Esra ve Sibel Öğretmenleri ile birlikte NAİM SÜLEYMANOĞLU CEP HERKÜLÜ adlı sinema filmini izlediler.

Okul gezisi etkinliğimiz Liselere Giriş Sınavına hazırlanan 8. sınıf öğrencilerimize yönelikti. Öğrencilerimiz Hülya Öğretmenleri ile irlikte Trabzon Fen Lisesi, Kanuni Anadolu Lisesi, Sosyal Bilimler Lisesi ve Güzel Sanatlar Lisesini ziyaret ederek, farklı okul türleri ile ilgili yerinden bilgi sahibi oldular.

Gezilerimizde öğrencilerimize rehberlik eden Teknoloji Tasarım Öğretmenimiz Sayın Sibel ÇOM'a, Türkçe Öğretmenimiz Sayın Esra KORAL'a ve Fen Bilgisi Öğretmenimiz Sayın Hülya KARAKAŞ'a teşekkür ederiz.

Bir başka Trabzon gezisinde görüşmek üzere . .

Gezi Fotoğraflarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743308/fotograf_galerisi_2734690.html