Karadeniz Teknik Üniversitesi Gezimiz

Okulumuz 5. ve 6. sınıf öğrencilerimiz Ayşe ÇOBAN ve Hülya KARAKAŞ Öğretmenleri ile birlikte  Karadeniz Teknik Üniversitesi'ne gezi düzenlediler.

30.05.2019 422

Orman Mühendisliği Bölümü içinde bulunan Yaban Hayatı Ekolojisi ve Yönetimi Bölümü'nü ziyareti ile başlayan gezimizde dondurulmuş yaban hayvanlarının olduğu müze öğrencilerin oldukça ilgisini çekti. Daha sonra kampüs alanındaki yeşillik alana geçen öğrencilerimiz getirdiği  resim malzemelerini çıkartarak müzede gördüğü hayvanların resimlerini çizdiler.

Öğrencilerin  geziye gitmesini organize eden Okul Müdürümüz Sayın Şakir YILMAZ'a,  öğrencilerimizi geziye götürerel güzel bir gün geçirmesine katkıda bulkunan Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Sayın Ayşe ÇOBAN'a ve Fen Ve Teknoloji Öğretmenimiz Sayın Hülya KARAKAŞ'a teşekkür ederiz.

"Görsel Sanatlar Köşemiz" bölümünü ziyaret ederek gezi fotoğrafları ve Görsel Sanatlar dersinde yapılan diğer etkinlik fotoğraflarını inceleyebilirsiniz

meb_iys_dosyalar/61/07/743308/fotograf_galerisi_2493362.html