Öğrencilerimiz TUBİTAK 4004 Projesine Katıldılar

Trabzon Faruk Başaran Bilim Sanat Merkezi tarafından Resim Öğretmenni Metin KAYIKÇI öncülüğünde düzenlenen TUBİTAK 4004 projesine okulumuz 7/A sınıfı Öğrencisi Dilek AYDEMİR ve 7/B sınıfı Öğrencisi Mustafa TANRIVERDİ katıldı.

06.10.2018 226

Proje kapsamında Trabzon ili ilçelerinin en uzağındaki okullardan seçilen ikişer öğrenci 1 haftalığına Bilim Sanat Merkezinin kamp merkezinde eğitime alındılar. Bu eğitim kapasmında Kimya, İngilizce, Resim, Beden Eğitimi agibi alanlarda çalışmalar yapıp doğa gezisine katılan öğrencilerimize 1 haftalık etkinlik sonunda katılım belgeleri verildi.

Öğrencilerimizi TUBİTAK 4004 Projesine davet ederek kendilerinde farkındalık ve farklı bir deneyim oluşmasını sağlayan  Farak Başaran Bilim Sanat Merkezi Müdürü  Abdulvahap ALTIN´a ve proje sorumlusu Resim Öğrertmeni Metin KAYIKÇI´ya teşekkür ederiz.

Fotoğraflara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743308/fotograf_galerisi_2174065.html