. . .Onlar;

İlçeye ve hatta il merkezinin en uzağindaki okulun öğretmen ve öğrencileri olabilirler. Ama bir şeyler üretmek isteyince, uzaklık önemini yitiriyor özveri ve sevginin yanında. İşte bu anlayışla, kabul edilmiş olduğumuz Tubitak 4006 B Bilim Fuarımızı gerçekleştirdiler okullarında 13'te 13 proje kabülü ile. Ve nihayetinde okul olarak ilk defa bu fuara ev sahipliği yapmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Henüz geçtigimiz yıl fuar için başvuru yapan ve organizasyonu sağlayan Okul Müdürümüz Ayşe ÇOBAN'a, proje koordinatörlüğünü fedakarca yürüten Müzik Öğretmenimiz Gülçe EYÜPOĞLU'na, organizasyona destek olan Müdür Yardımcımlarımız İrfan TOPAL ve Hüseyin ÇAKIR'a teşekkür ederiz. Yine projeleri ile fuara katkı sunan Okul idaremize, Müzik Öğretmenimiz Gülçe EYÜPOĞLU'na, Matematik Öğretmenlerimiz Aslıhan TURGUT YILDIRIM'a Rabia EYÜPOĞLU'na, Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Aleyna TERZİ PUSTU'ya, İngilizce Öğretmenimiz Yeliz ŞAHİNLER'e ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Alican BAHADIR'a ve projelerde yer alan öğrencilerimize teşekkür ederiz. Proje hazırlık veya organizasyon ve süsleme anlarında fikir destek ve yardımlarını sunan ilkokul öğretmenlerimiz Şeyda BULUT'a, Hüseyin COŞKUN'a, Teknoloji Tasarım Öğretmenimiz Nurdan UZUNER'e de teşekkür ederiz.İşte Onlar tek kelimeye anlam kazandıran çok sayıda Değer. Onlara teşekkürler. . .

02.04.2024 16

Proje ekibimize ait fotoğraflara fotoğraf galerimizden ya da aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743308/fotograf_galerisi_3659008.html