Tarihin Doğaya Dokunduğu Noktadayız

Yakın bir zamanda okulumuzda gerçekleştirmeye hazırlandığımız TÜBİTAK-4006 Bilim Fuarımız için deneysel ve gözlemsel hazırlıklara başlamış bulunmaktayız. İşte o gözlemlerin birinde, Tarihin Doğaya Dokunuşu adlı projemiz kapsamında, proje ekibimiz ile Maçka ilçemizde bulunan Sümela Manastırına gezi gerçekleştirdik. İlçemizin kapısını dünyaya açan doğa harikası yapı hakkında bilgi toplayan ekibimiz, edindindikleri bilgi ve gözlemlerinisınıf arkadaşlarına sundular. Sümela Manastırı gezisini organize eden Proje Sorumlusu - Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Aleyna TERZİ PUSTU'ya ve proje ekibindeki çocuklarımıza TÜBİTAK çalışmalarındaki katkılarından dolayı şimdiden teşekkür ederiz.

24.03.2024 23

Öğrencilerimizin Sümela Manastırında gerçekleştirdiği etkinliğe ait fotoğraflara sayfamızın fotoğraf galerisinden ya da aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

meb_iys_dosyalar/61/07/743308/fotograf_galerisi_3652385.html