Tarihte Bugüne, Anlamında Her Ana Yazılanlarımız Hatrına 8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Emekleriyle okulumuza güzellik katan, her biri birbirinden ayrı değerimiz Onlar ve bugünlük karede olamayanlarımız. Ve bugünün önemine bianen değerlilerimize süpriz yapan Kıymetli Okul Müdürümüz Ayşe ÇOBAN. Tarihte bugüne yazılan, anlamında ise yaşamın her anında değere layık olan bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz. Kadın Öğretmenlerimize süpriziyle günü güzelleştiren Okul Müdürümüz Ayşe ÇOBAN'a teşekkür ediyoruz.
Not: Okul sosyal medya sayfalarımızda 08.03.2024 tarihli yayınlanan haber içeriğine aittir.

24.03.2024 8

24-03-2024